kayseri.net.tr

ARGOS KIZILÖREN'DEN SESLENDİ !

ARGOS KIZILÖREN'DEN SESLENDİ !
23 Ekim 2022 - 22:27 - Güncelleme: 23 Ekim 2022 - 22:32
Kayseri Argos Bisiklet Derneği,bugün 13 üyesiyle birlikte yollarda pedallamaya Kayseri Kızılören’de devam etti. Hacılar Sakar bağları tarafından,Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni yapılan yol üzerinden Kızılören’e ulaşan dernek üyeleri,tur sonunda,turdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Yeni katılımlarla her geçen gün daha da büyüyen ve kendini yenileyen Kayseri Argos Bisiklet Derneği,her hafta yapmış olduğu faaliyetlerle göz doldurmaya devam ediyor.Bugünkü Kızılören turunda da dernek üyelerinin yoğun katılımı gözlendi.Erkan Gülabi,Adem Yıldız,Hamdi Yüksel,Zeki Tepeci,Mehmet Baş,İlkay Sağlam,Mehmet Arslan,Mehmet Sunu,Ali Ekveran,Yusuf Eski,Burak  Erol  ve Hayrettin Doğan’ın katıldığı bugünkü turun sonunda dernek üyeleri toplu fotoğraf ve video görüntüler çektirmeyi de ihmal etmediler.

Kayseri Argos Bisiklet Derneği başkan yardımcısı Erkan Gülabi’de tur sonunda şu açıklamada bulundu:
“Dernek olarak bisiklet sporunu ve ulaşım aracını medeniyet unsuru olarak gördüğümüzü bir kere daha belirtmemde fayda görmekteyim. Ülkemizde,yurtdışındaki kadar bisiklet kullanıcısı olmasa da,bu faaliyette,medeniyet unsurunda ülkemizde güzel işlere ,organizasyonlara imza atılmıyor değil.Dernek olarak kendi yağımızla kavrularak yaptığımız bu etkinliklerde bugün de Kızılören’e pedalladık. Ve ne mutlu bize ki, Kayseri Argos Bisiklet Derneği,yapmış olduğu faaliyetler ve katılmış olduğu organizasyonlar bu medeniyet unsuru yolunda “marka”,yani “aranan isim” olmuş durumdadır.Bize katkı sunan ve faaliyetlerimize katılım gösteren herkese,yönetim olarak,sizlerin aracılığıyla bir kere daha teşekkür ederiz.”dedi.
 
Bu haber 602 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Orhan yalnız
    1 yıl önce
    Çok iyi şeyler bunlar başarılı turlar dilerim kazasız belasız sürüşler, hanım kızımız İlkay sağlamı,ı Medeni cesaretinden dolayı kutluyorum, biricik kızım aynen devam.hepinize sevgiler selamlar Orhan yalnız

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0