Şimdi Okullu Olduk

Hayrettin DOĞAN

Ne demek bu şimdi demeyin !
Her ne kadar yaşça belli bir yolu katetmişsek de nazik davranışları ve samimi yaklaşımlarından dolayı bende Bahçeşehir Kolejli oldum.İnsan  ticari kaydıgan ziyade “insan kazanmayı” kendine ilke edinmişse ve de sizin kendilerinden istediklerinizi yerine getirmeye meyilliyse yerimde kim olsa bu sıcak aile ortamından memnun kalır.

Değerli dostum Çınar Can Özyürek’in uzun süredir daveti üzerine gittiğim kurumda gördüğüm sıcaklıktan dolayı planladığım zamandan biraz daha uzun süre kaldım.Bu zaman sürecinde değerli dostum Çınar Can Özyürek’in yanısırada kurum müdürü sayın Muzaffer Çal ile de  pekçok konu üzerine sohbetlerimiz oldu.Bu sürede hem sayın Çal’ın projelerini,basın ve fotoğraf sanatı üzerine düşüncelerini dinledim;hem de benim bu yöndeki düşüncelerimi kendisine aktardım.


Dünya üzerindeki milletler arasında en misafirperveri hiç kuşkusuz yüce Türk milletidir.Ama gelin görün ki bu durum asimile olmuş bazı kesimler tarafından yaşatılamamaktadır. Tersi durumlar da yok değil tabi tıpkı Bahçeşehir Koleji yönetimi ve personelinde olduğu  gibi.Başta değerli dostum,yönetici, sanatsever,belgesellerimin değişmez sunucusu ve koro şefi Çınar Can Özyürek olmak üzere  kurumun yine değerli isimlerinden,memleket aşığı ve işine sadık sayın Muzaffer Çal olmak üzere kurumun hizmet personellerinden eğitmenlerine,danışma personellerine ve güvenlik görevlilerine kadar herkese ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim.Sağolun,varolun değerli insan canlısı dostlar.Ben oraya gelirken bir dostla geldim birçok dost edinerek ordan diğer gelişime kadar müsaade istedim.

Ümit etmekteyim ki sizlerle bu memleket adına çok güzel işlere imza atacağız.Herşeyin başı olan eğitimle bu ülkede cehaleti yenmek adına yol aldığınız süreçte bende değerli kabullerinizle yanınızda olmaktan memnuniyet duyarım. Sevgi ve saygılarımla…