Moldova Cumhuriyeti Heyeti Teknokentimizi Ziyareti

Moldova'daki üniversitelerin değerli rektörleri ve büyükelçilik personellerinin bulunduğu heyet Genel Müdürümüz Şebnem Doğan'ın yaptığı sunumu dinledi ve sonrasında üniversitemizin Kalite Koordinatörü Sayın Prof.Dr. Ali SINAĞ üniversitemizdeki kalite çalışmaları ile alakalı bilgilerini paylaştı.

Ankara Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama Merkezi’nin koordinatörü Sayın Leyla Uzun’un potansiyel iş birliği konuları üzerine yaptığı sunum ile devam etti.

Firmalarımızdan Insefish Su Ürünleri’nin kurucu ortağı Sayın Levent Doğankaya’nın sunumunun ardından heyet firmalarımızdan MD Soft’a firma ziyaretinde bulundu ve firmanın kurucu ortağı sayın Bahadır Aktuğ’dan firmanın ürün ve hizmetleri ile ilgili bilgi aldı.

Heyet, ziyaretini firmalarımızdan Motakk’ı ve yenilenen ön kuluçka merkezini gezerek tamamladı. Motakk firması ziyaretinde firmanın kurucu ortağı Sayın Prof.Dr. Mithat Bozdayı, potansiyel iş birliği alanları ile ilgili heyete brifing verdi.

Aşağıda isimleri yer alan Moldova’daki üniversitelerin değerli rektörleri ve büyükelçilik personellerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrs. Olga TAGADIUC, Moldova Cumhuriyeti Araştırma Geliştirme Ajansı Genel Müdürü

Mr. Viorel BOSTAN, Moldova Teknik Üniversitesi Rektörü

Mr. Serghei ZAHARIA, Gagavuzya Özerk Bölgesi Comrat Devlet Üniversitesi Rektörü

Mr. Stanislav GROPPA, Nicolae Testemitanu Tıp ve Eczacılık Devlet Üniversitesi Araştırmadan Sorumlu Rektör Yardımcısı

Mrs. Larisa CAISIN, Moldova Devlet Tarım Üniversitesi Tarım Bilimi Bölüm Başkanı

Mr. Artiom JUCOV, Nicolae Testemitanu Tıp ve Eczacılık Devlet Üniversitesi Genel Sekreteri

Mrs. Corina PRIGORSCHI, Moldova Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Birinci Sekreteri