KARTAL DALYAN BALIK RESTAURANT'TA ÖZEL BALIK LEZZETLERİ

KAYSERİ- Kayseri’nin en köklü balık yetiştiricisi ve satıcısı olan Kartal Dalyan Balık & Et Restaurantta yeni balık sezonun başlaması ile zengin balık çeşitleri misafirlerinin beğenisine sunuluyor.



Kartal Dalyan Balık İşletme Müdürü Muammer Kaya
, haftanın 7 günü 08:00-22:00 saatlerinde verdikleri hizmetlerinde mevsimin en zengin balık çeşitlerini tezgahlarında bulundurduklarını söyledi.





İşletme Müdürü Kaya
, yeni balık sezonunun başlamasının ardından somon, levrek, kaya levreği, çipura, lüfer, mezgit, hamsi, palamut, zargana, dülger gibi deniz balıklarından közde ve tavada pişirilen özel balık lezzetlerinin misafirlerinin beğenisine sunulduğunu kaydetti.


HABER/FOTOĞRAFLAR: Mehmet Fatih KAYMAZ