kayseri.net.tr

REFİK ONUR KILIÇER, GÜVENOYU ALDI

REFİK ONUR KILIÇER, GÜVENOYU ALDI
17 Nisan 2022 - 02:09 - Güncelleme: 21 Nisan 2022 - 01:24
MERSİN/KAYSERİ- 1986 yılında kurulan Akdeniz Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçı Birliği seçimli genel kurulu gerçekleştirildi.



14 Nisan 2022 saat 14:00 de Mersin, Yenişehir İlçesi Limonluk Mahallesi Vali H.Aksoy Caddesi üzerinde bulunan Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB)’de yapılan genel kurulda, mevcut başkan Arkopa Ahşap Panel Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Refik Onur Kılıçer ve yönetim kurulu 2022-2026 dönemi için yeniden güvenoyu aldı.



Yönetim Kurulu Başkanı Kılıçer, genel kurul sonrası yaptığı paylaşımında,” İhracatçılarımızın teveccühleri ile kıymetli yönetim kurulu üyelerimizle birlikte yeniden göreve getirilmemizden dolayı çok teşekkür ediyor, tüm ihracatçılarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.



Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulunda şu firmalar yer aldı;

Yönetim Kurulu Başkanı: Arkopa Ahşap Panel Sanayi A.Ş.
Asil Üyeler: Bay İç ve Dış Ticaret A.Ş., İntertim Orman İhracat San.Tic.Ltd.Şti., Yonpaş Orman Ürünleri San.Tic.A.Ş., Kitem İç ve Dış Tic.Ltd.Şti., Kilim Mobilya A.Ş., Coşanlar Ev Gereçleri Mob.Tic. Paz.Ltd.Şti., Bellona Mobilya San.ve Tic. A.Ş., Hiss Kamış San.Tic. İhracat Ltd.Şti., İncom Endüstriyel Mak.İth.İhr.Tic. A.Ş. ve Güney Ambalaj San.Tic.Ltd.Şti.

Denetim Kurulu Asil Üyeler: Demirağlar Orman Ürünleri San.Tic. Ltd. Şti., Seyhan İnşaat Hızarcılık Tur.San.Tic.Ltd.Şti. ve Köseoğlu Mobilya San.Tic.Ltd.Şti.




Başkan, Refik Onur KILIÇER

Akdeniz ihracatçılarının çatı örgütü olan ve genel sekreterliği Mersin’de bulunan Akdeniz İhracatçı Birlikleri bünyesinde 8 birlik bulunuyor.

Adana, Kayseri, Karaman, Antakya ve İskenderun’da irtibat ofisi bulunan AKİB, 22 bin üyesi ile Türkiye’nin en büyük meslek örgütlerinden biri olma özelliğine sahip bulunuyor.      


HABER: Mehmet Fatih KAYMAZ

 
Bu haber 1199 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0