kayseri.net.tr

Kızlar Soruyor Yeni Sezonu Sabırsızlıkla Beklenen Diziyi Seçti!

Kızlar Soruyor Yeni Sezonu Sabırsızlıkla Beklenen Diziyi Seçti!
21 Ağustos 2023 - 20:30


KızlarSoruyor Üyeleri Yeni Sezonunu Heyecanla Beklediği Diziyi Seçti!

Yaz tatili rüyaları geride kalırken, uzun bir aradan sonra heyecanla beklediğimiz diziler ekranlara dönmeye hazırlanıyor! Bizler de her hafta yeni bölüm heyecanını, aşkı, sevinci ve hüznü ekranların başında hep birlikte yaşamak için sabırsızlanıyoruz.

Ekranların başına dönüş için geri sayıyoruz! Yeni sezonda başlamasını sabırsızlıkla beklediğin dizi hangisi?

KızlarSoruyor, Türkiye’nin yüzyılın en sıcak günleriyle boğuştuğu bugünlerde, aklımızı bu konudan uzaklaştıracak harika bir magazin anketi düzenledi. Geçtiğimiz sezon bittiği yerde kalbimizi bıraktığımız, yeni sezonda nasıl devam edeceğini hayal ettiğimiz, yeni karakterler ve hikayelerle akşamlarımızı renklendirmesini hevesle umduğumuz dizilerden en çok beklenen diziyi seçti.

Tüm dizi severleri yeni sezon heyecanı sarmışken en sabırsızlıkla beklediğimiz diziyi KızlarSoruyor seçti! 

Toplam 5982 oyun kullanıldığı ankette, Yalı Çapkını dizisi “Yeni Sezonda En Heyecanla Beklenen Dizi” seçildi.

Televizyonda yayınlandığı günden beri her bölümü heyecanla takip edilen, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini üstlendiği Yalı Çapkını dizisi, en çok oyu toplayarak ‘Yeni Sezonda Sabırsızlıkla Beklenen Dizi’ oldu.

Geçtiğimiz sezonun gerek oyuncuları, gerek hikayesi ile en çok konuşulan dizisi olan, baş rollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in oynadığı dizi, yaz boyu dizi aşkının gerçek olmasıyla da çok konuşuldu. 

Toplamda 5975 oyun kullanıldığı topluluk anketinde, üyelerden en sevilen yedi dizi arasından en merakla beklenen diziyi seçmeleri istendi. Oldukça çekişmeli süren anketin sonucunda kazanan, %39 oy çokluğu ile, başladığı günden beri oyuncuları, hikayesi, aşkları ile gündemden inmeyen ‘Yalı Çapkını’ dizisi oldu. 

Ankete katılan 1868 Kız ve 490 Erkek, ‘Yalı Çapkını yeni sezonda başlamasını sabırsızlıkla beklediğim dizi’ dedi. Sevilen diziye yeni sezonunda da başarılar diliyoruz!

Yalı Çapkını Birinci, Kızılcık Şerbeti İkinci Oldu!

Geçtiğimiz sezon senaryosu ile sansasyon yaratan ve hikayesiyle gündemden düşmeyen, Sıla Türkoğlu’nun oyunculuğuyla göz doldurduğu, Evrim Alasya ve Barış Kılıç başta olmak üzere usta isimlerin oyunculuğu ile dizi severleri büyüleyen Kızılcık Şerbeti dizisi, 1283 kadın ve 234 erkekten aldığı oy ile oyların %25’ini toplayarak ikinci oldu. 

Üçüncü dizimiz %12 oy alan Teşkilat dizisi! Ömer karakterlerine can veren Murat Yıldırım ve Yunus Emre Yıldırımer gibi başarılı oyuncuları ile yeni sezonda da kalbimizden vuracak gibi duruyor! 

Aile ve Çöp Adam Başa Baş Tamamladı!

Aile ve Çöp Adam dizileri %7 oyla dört ve beşinci olarak tamamladığı ankette, Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı’nın başrollerine hayat verdiği, yayınlandığı dönemden bu yana oldukça sevilen Ömer altıncı, Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in başrollerini oynadığı Adım Farah ise yedinci oldu. 

Çok sevilen dizilerin yeni sezonda da izleyenleri hayran bırakacağına şüphe yok! Gecelerimizi heyecan ve gözyaşına boğacak tüm dizilere yeni sezonda da başarılar diliyor, sonsuz teşekkür ediyoruz.

Anket sonuçları:

Yalı Çapkını %39 

Kızılcık Şerbeti %25

Teşkilat %12

Aile %7

Çöp Adam %7

Ömer  %6

Adım Farah %4

Bu haber 189 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0