Kartal Dalyan Balık Et & Restaurant'ın Lezzetleri ve Hizmetleri Beğeniliyor

Kartal Dalyan Balık Et & Restaurant'ın Lezzetleri  ve Hizmetleri Beğeniliyor
27 Kasım 2021 - 11:21
KAYSERİ- Kayseri’nin en modern balık ve et restaurantlarının başında yer alan Kartal Dalyan Balık & Et Restaurant'ta maharetli ustaların ellerinden hazırlanan lezzetli yemekler misafirlerinin büyük beğenisini kazanıyor.





Kartal Kavşağı üzerinde yaklaşık 3 yıldan beri zengin çeşit balık satışı, sebze reyonu, balık ve et restoranı şeklinde hizmet verilen modern mekanda haftanın 7 günü taze, zengin çeşit deniz balık çeşitlerinin satışının yanı sıra, kömür ateşinde balık ve etlerin pişirilip servisi de gerçekleştiriliyor.   







Modern, nezih ve sıcak bir ortamda sunumların yapıldığı Kartal Dalyan Balık & Et Restaurant İşletme Müdürü
Muammer Kaya açıklamasında Restaurantımızda haftanın 7 günü, 07:00/22:00 saatlerinde hizmet veriliyor. Tezgahlarımızda taze zengin balık çeşitlerinin satışı yapılıyor.







Restaurant şefliğini
Ali Küçüktaş, mutfak şefliğini Esat Akyıldırım ve Yaşar Özcan yürütmekteler. Mekanımız; bahçe, giriş ve modern salon bölümlerinden oluşan yaklaşık 300 kişilik hizmet kapasitesine sahip. Çocuklu aileler için çocuk oyun parkı ve açık otoparkımızda mevcuttur” diye konuştu.




HABER/FOTOĞRAFLAR: Mehmet Fatih KAYMAZ

 
Bu haber 1744 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum