THF Gelişim Direktörlüğü Kuruldu

THF Gelişim Direktörlüğü Kuruldu

ANKARA- Hentbol'de Türkiye kupası kura çekimi sonrası Ankara THF Spor Kompleksi’nde Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç’ın katılımıyla düzenlenen toplantıda, Türkiye Hentbol Federasyonu'nun bazı birimlerindeki yeni yapılanmalar tanıtıldı.


                                                     Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç
                      
THF Başkanı Uğur Kılıç
yaptığı konuşmasında; “Göreve başlamamızın ardından Türk hentbolunun gelişimi içi hazırladığımız projeleri hayata geçiriyoruz. Bunlardan önemli bir adım da Hentbol Gelişim Direktörlüğü'nün kurulmasıydı. Deneyimli bir isim olan Murat Bilge'yi Gelişim Direktörlüğü görevine getirdik. Türk hentbolunun ilerlemesinde çok önemli yer tutacak olan direktörlüğüne bağlı olarak U18 baş antrenörü İsmail Tarakçı yönetiminde Hentbol Erkek Altyapı Milli Takımlar antrenör havuzunu oluşturduk. Yine hentbolumuz için değerli bir isim olan Zeki Pehlivan'ı THF Genel Koordinatörlüğü görevine getirdik.
Yeni görevlerinde arkadaşlarımıza başarı dilerken; Türk hentbolunun ileriye taşınması, Hentbol Federasyonu'nun daha da kurumsal bir yapı haline gelmesi seferberliğimizde yeni birimlerimizin hayırlı olmasını dilerim” dedi.


THF Genel Sekreteri Gökmen Teyran ise şunları söyledi.
“Türkiye Hentbol Federasyonu yönetim kurulu olarak, her alanda fark edilebilir yenilikler parolasıyla yola çıktık. Buna paralel olarak kurulları yeniden oluşturarak daha enerjik, daha işlevsel bir yapı oluşturmak istedik. Gelişim direktörlüğü çatısı altında farklı bilgi ve donanıma sahip çok kıymetli arkadaşlarımızla çok önemli yeniliklere imza atacağımıza ve Türk Hentbolunu özlenen seviyeye taşıyacağımıza inancımız tam. Ekipteki tüm arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar dilerim” dedi.



THF Genel Koordinatörlüğü görevine getirilen Zeki Pehlivan’da yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Sayın başkan ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Hep birlikte hentbolun gereken değerini bulması için çok çalışacağız. Amacımız olimpiyat hedefi için federasyonumuz, kulüplerimiz, antrenörlerimiz ve tüm camiamızla birlikte yol almak. Ben de bu amacın bir parçası olarak elimden geleni yapmaya çalışacağım.”

THF bünyesinde yeni kurulan Hentbol Gelişim Direktörlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgi veren THF Gelişim Direktörü Murat Bilge de yaptığı konuşmasında, Gelişim Direktörlüğü’nün kontrolündeki 10 alt birimde tüm kararların, projelerin ve uygulamaların ‘Ortak Akıl’ ve modern hentbol gerçekleri doğrultusunda hazırlanacağını, devamında da kamuoyu ile paylaşılacağını kaydetti.



Yine yeni oluşturulan Hentbol Erkek Altyapı Milli Takımlar Antrenör Havuzu hakkında bilgi veren U18 Erkek Milli Takımı Başantrenörü İsmail Tarakçı ise yaptığı konuşmada şunları belirtti; “ Tüm hentbol camiamıza başarılar diliyorum öncelikle. 20-27 Şubat tarihleri arasında Ankara’da 18. Akdeniz Konfederasyon Kupası maçlarımızı oynayacağız. Dün itibariyle milli takımımızı bir araya getirdik ve antrenmanlara başladık. Önümüzde az bir zaman var ancak hedefimiz kısa sürede iyi çalışarak ülkemizi ev sahibi olduğumuz bu organizasyonda en iyi şekilde temsil etmek” diye konuştu.


HABER: Mehmet Fatih KAYMAZ