Kayseri'de Ücretsiz E-Ticaret Etkinlikleri Başlıyor

2023'ün son günlerine geldiğimiz bu dönemde Kayseri'de birbirinden değerli konuklarla ücretsiz eğitim ve etkinlikler düzenlenecek. Konuyla alakalı bilgi veren Me Consultancy kurucusu Murat Erdör, Kayseri'de e-ticaret ile alakalı ücretsiz eğitim ve etkinlikler düzenleyeceklerini, insanların e-ticaret ile alakalı her türlü konuda bilgilenmeleri için ellerinden geleni yaptığını belirtti.

2023’ün son günlerine geldiğimiz bu dönemde Kayseri’de birbirinden değerli konuklarla ücretsiz eğitim ve etkinlikler düzenlenecek. Konuyla alakalı bilgi veren Me Consultancy kurucusu Murat Erdör, Kayseri’de e-ticaret ile alakalı ücretsiz eğitim ve etkinlikler düzenleyeceklerini, insanların e-ticaret ile alakalı her türlü konuda bilgilenmeleri için ellerinden geleni yaptığını belirtti. Döviz kurunun yükselmesi sonrasında markaların artık yurtdışına da satış yapmaya başladıklarını bu anlamda e-ihracat konusunun da son günlerde en çok merak edilen konular arasında olduğunu da sözlerine ekleyen ERDÖR, e-ticaret ile ilgilenen Kayseri halkını bu ücretsiz etkinliklere davet etti.
Kayseri’deki etkinlik ve eğitimlerin detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

E-Ticarete Başlıyorum (28 Kasım Salı, saat 09.00-18.00 arası)
28 Kasım Salı günü Kayseri Holiday Inn Düvenönü Hotel’de saat 09.00-18.00 arasında, web sayfası yapmak ve e-ticarete başlamak isteyenlere web sayfası yapma atölyesi yapılacak, en iyi sayfayı yapana sayfa hediye edilecek.
Kayıt Linki: https://faydalisohbetler.com/event/e-ticarete-basliyorum-kayseri/
E-Ticaret Sohbetleri (28 Kasım Salı, saat 19.00-21.00 arası)
28 Kasım Salı akşamı Kayseri Holiday Inn Düvenönü Hotel’de, saat 19.00-21.00 arasında dijital pazarlama, ödeme sistemleri, pazaryerinde satış, e-ticareti büyütmek gibi konularda uzman olan Ticimax, Trendyol, Sipay, Digital Exchange, İda Dijital firma yetkililerinin katılım göstereceği etkinlikte e-ticarette başarılı olmanın yolları hakkında konuşulacak ve izleyici soruları cevaplandırılacak.
Kayıt Linki: https://faydalisohbetler.com/event/e-ticarette-basarili-olmanin-yollari-kayseri/