BALIĞIN ÖNCE TADINA BAKIN, SONRA SATIN ALIN

KARTAL DALYAN BALIK RESTAURANT’A ÖZEL UYGULAMA “BALIĞIN ÖNCE TADINA BAKIN, SONRA SATIN ALIN” 



KAYSERİ- Kayseri’nin en köklü balık yetiştiricisi ve satıcısı olan Kartal Dalyan Balık & Et Restaurantında zengin balık ve et çeşitleri misafirlerinin beğenisine sunuluyor.
İşletmede bugünlerde başlatılan özel uygulama ile de balık tezgahındaki balık çeşitleri kömür ateşinde pişirilip balık tezgahında alışveriş yapan müşterilerine ikram ediliyor.


 
Kartal Dalyan Balık İşletme Müdürü Muammer Kaya, haftanın 7 günü 08:00-22:00 saatlerinde verdikleri hizmetlerinde mevsimin en zengin balık çeşitlerini tezgahlarında bulundurduklarını söylerken son günlerde başlattıkları “Alacağınız balığın önce tadına bakın,sonra satın alın” uygulaması ile balık satışlarında artış yaşandığını kaydetti.

Balık tezgahlarında palamut’un tanesi 35 TL özel fiyatla satışa sunuluyor.


HABER/FOTOĞRAFLAR: Mehmet Fatih KAYMAZ