Damla Sulama Çözümlerinde Sektörünün Lideri NETAFIM Türkiye, Tarım Sektörünün En Önemli Fuarlarından Growtech 2022'de!

Tüm dünyada olduğu gibi iklim kriziyle beraber azalan su kaynakları ve tarım arazilerindeki kayıplar ülkemizde de hayati önem taşıyor. 25 yıldır Türkiye'de tarımın geleceğine yön veren Netafim Türkiye, dijital tarım alanındaki yeni adımları ve geliştirdiği yeni işletim sistemini ilk kez Growtech 2022'de tanıtacak.

Netafim Türkiye, 23-26 Kasım tarihleri arasında Antalya Anfaş Fuar Merkezinde düzenlenecek Growtech 2022’deki, 4. Salon B112 numaralı standında, Türk ve global tarım sektörü profesyonellerini ağırlayacak. 

Netafim Türkiye, Growtech’de yeni nesil damla sulama sistemleri ve anahtar teslim sera çözümlerinin yanı sıra, topraklı ve topraksız tarımsal üretimde yepyeni dijital işletim sistemini katılımcılara tanıtacak. Fuarda, geliştirilmiş işletim sistemiyle sensör destekli sulamada, baz istasyonu yardımıyla bulut ile kesintisiz iletişim kuran Growsphere’in lansmanı yapılacak 

Değerli Basın Dostumuz,

Ayrıntılı bilgi taleplerinizi yanıtlamak ve haber takibiniz için Growtech fuarındaki standımızda sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız.