ARTIK Kahrolsun İSRAİL demekten öteye gitmemiz gerekir!!!

Yeniden Refah Partisi Kayseri 28. Dönem millet vekili aday adayı Ahmet Taylan sosyal medya hesabından Mescidi Aksa daki olaylara sert tepki gösterdi. Ahmet Taylan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Mescidi Aksa'ya yapılan zülüm bütün Müslümanları derinden üzdü! Hiçbir dinde, dini mabetler hakkında böyle amansızca saldırılar hoş karşılanmamıştır. Son zamanlarda artık bu zulümler başka bir safhaya geçtiğini görüyoruz." ifadelerinde bulundu.

Mescidi Aksa’ya yapılan zülüm bütün Müslümanları derinden üzdü! Hiçbir dinde, dini mabetler hakkında böyle amansızca  saldırılar hoş karşılanmamıştır. Son zamanlarda artık bu zulümler başka bir safhaya geçtiğini görüyoruz.
Yıllarca  Rahmetli Necmettin Erbakan hocamız İslam birliğini her platformda dile getirip ,ikili ülke ilişkilerini olabildiğince güçlü tutmuştur. Günümüzde anlıyoruz ki D-8 Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın ne kadar önemli olduğunu, Ayrıca genişletilmiş D-60 Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın da ivedilikle canlandırılması gerektiğine ihtiyaç duyar hale geldik.
Çünkü Erbakan hocam “ İsrail laftan anlamaz, GÜÇTEN ANLAR”  derdi ve işin özüde  budur. Yoksa toplanıp slogan atmaktan ileri gidemeyiz. Onlarda her Ramazan Ayında , olduğu gibi  Mescidi Aksa’yı kana bular ve oradaki Müslüman kardeşlerimize zülüm eder.

 Bizler biliyoruz ki  Ali İmran Süresi 12. Ayette Allah bizlere müjdeler veriyor : “ Ey Kafirler YENİLECEKSİNİZ, toplanıp cehenneme  atılacaksınız” lakin  Rahmetli Erbakan hocam özetle şöyle der:”  8 milyonluk İsrail için 1,5Milyar Müslüman EBABİL bekliyorsa ,Ebabiller gelse İsrail’i DEĞİL, bizi taşlar.”

Yeniden Refah Partisi politikası ve projeleri  içinde yukarıda bahsettiğim D-8 ve D-60 Ülkelerinin bir araya  gelmesi vardır. Bu konuda partimizin üstüne düşen görevi  en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. Halkımızın MESCİDİ AKSA da ki  zulme “DUR”  demesi için, 14 Mayısta  bizlere  destek vermesini bekliyorum.
Saygı ve Sevgilerimle,
Yeniden Refah Partisi A. Adayı
Ahmet Taylan