ALKIŞ'LAR, AKKIŞLA SPOR'A

ALKIŞ'LAR, AKKIŞLA SPOR’A

KAYSERİ- Süper Amatör Küme B Grubu temsilcilerinden Akkışla Spor Kulübü Kayseri'nin en köklü balık restaurantlarından Dalyan Balık Restaurant'ta işletme ortağı Menderes Karagül tarafından verilen akşam yemeği ile nezih bir şekilde ağırlandı.



Yemeğe; Akkışla Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Ayhan Arslan, Akkışla Spor Kulübü Başkanı Volkan Altındağ, Kulüp Teknik Direktörü Sedat Bulut, ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Gönültaş, Kulüp Genel Kaptanı Bilal Yüce, takım kaptanı Erman Çilsal, sporcular, idareciler, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları toplam 40 kişi katıldı.

Yemek sonrası açıklamalarda bulunan Akkışla Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Ayhan Arslan futbol kulübü ile bir arada bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken ev sahipliğinden dolayı Dalyan Balık Restaurant işletme ortağı Menderes Karagül'e teşekkür etti. Akkışla Spor Kulübünün layık olduğu hedefe odaklandığının altını çizen Arslan, "Akkışla'nın sesi, nefesi olduğu her yerde olacağımızı sürekli söyledik. Ne gerekiyorsa maddi, manevi olarak takımımızın arkasındayız" dedi.



Akkışla Spor Kulübü Başkanı Volkan Altındağ'da açıklamasında gençlerin gayretlerini gördükten sonra Akkışla Spor Kulübü yönetime gelmeyi düşündüklerini belirterek yönetimde oldukları süre zarfında sporcu ve teknik heyetin üstün gayretlerinden dolayı teşekkür etti.
Yemek, günün anısına çektirilen fotoğrafların ardından sona erdi. 



HABER/ FOTOĞRAFLAR: Mehmet Fatih KAYMAZ