Alfa Romeo Tonale, Kayseri'lilerle Buluştu

Alfa Romeo TONALE, Kayseri'de Beğenildi

KAYSERİ-
Alfa Romeo’nun merakla beklenen kompakt SUV
Modeli ‘Tonale’ Kayserililere tanıtıldı.

Markanın Kayserideki güçlü temsilcisi İnciroğlu Otomotiv’de gerçekleştirilen özel tanıtımda “online.alfaromeo.com.tr” den ön satışına başlanan Tonale’nin 1.5 litre 160 beygirlik hibrit motorlu lansmana özel versiyonu “Edizione Speciale” müşterilerle buluşturuldu.



Alfa Romeo’nun merakla beklenen kompakt SUV’u Tonale, Türkiye genelindeki müşterilerle buluşmayı sürdürüyor. Alfa Romeo yetkilileri, Tonale’nin lansmanı vesilesiyle ülke genelinde 5 farklı bölgedeki bayileri ve Alfa Romeo severlerle bir araya gelen Tonale’yi bizzat tanıtıyor. Markanın elektrifikasyon çağına "dönüşümünü" işaret eden ve sportifliği 21’inci yüzyıl için yeniden tanımlayan Tonale, tüm fonksiyonları ve bağlanırlık çözümleri ile bugüne kadarki en teknolojik Alfa Romeo modeli olarak da öne çıkıyor.



Tonale’ye, 5 yıl uzatılmış garantili olarak sahip olunabiliyor. Büyük ilgi gören Alfa Romeo Tonale, ilk etapta lansmana özel 1.5 litrelik, 160 HP’lik Hibrit motorlu “Edizione Speciale” versiyonu ile tercih edilebilecek.  Otomobilin 1.6 litrelik dizel motorlu ve otomatik vites seçenekli versiyonu Eylül ayından itibaren satışa sunulacak. Önümüzdeki yıl ise 275 beygir gücündeki Q4 -dört çeker şarj edilebilir hibrit- seçeneği ülkemiz yollarıyla buluşacak.



Alfa Romeo’nun kompakt SUV modeli Tonale için 27 Haziran 2022 tarihinde İnciroğlu Plazada düzenlenen tanıtıma; Alfa Romeo-Jeep Türkiye Satış Müdürü Eren Aktuğlu, İnciroğlu Otomotiv Ceo’su Ercan Memiş, İnciroğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Üyeleri Esin İnciroğlu Kürtüncü ile Melis Su İnciroğlu Bahat, İnciroğlu Otomotiv Oto Satış Müdürü Mehmet Göze, şirket idari-satış personeli ve seçkin davetliler katıldı.



İnciroğlu Otomotiv Ceo’su Ercan Memiş konuşmasında, Kayseri’de Alfa Romeo Tonale ile ”Premium Kompact Suv segmentine iddialı giriş yapacağız” dedi.



Kompakt sınıf için iddialı boyutlara sahip olan model, 4,53 metre uzunluk, 1,84 m genişlik ve 1,6 m yüksekliğiyle Alfa Romeo'ya özgü, yenilikçi tasarım anlayışını yansıtırken, geçmişle gelecek arasında kusursuz bir uyum sergiliyor.



Geniş Ekran ve Sezgisel HMI Arayüz
Alfa Romeo Tonale, segmentinde bir ilk olan toplam 22,5 inçlik 2 büyük ekrandan oluşan sofistike, smooth ve sezgisel bir kullanım sunan İnsan Makine Arayüzü'nden (HMI) oluşan yeni bir bilgi-eğlence sistemi sunuyor.
Kişiselleştirilebilen Android işletim sistemi ve 4G bağlantılı kablosuz havadan (OTA) güncellemelerle yeni bilgi-eğlence sistemi her zaman güncel içerik, işlev ve hizmetler sunuyor.




Güvenliğe Hizmet Eden Yenilikçi Sistemler ve NFT Sertifikası
Alfa Romeo’nun kompakt SUV segmentindeki yeni kozu, NFT (değiştirilemeyen dijital varlık) dijital sertifikasıyla satışa sunulan ilk otomobil olarak da fark yaratıyor. Tonale’de ayrıca yenilikçi donanım ve teknolojiler standart olarak sunuluyor. Yaya veya bisikletliyi algılayarak sürücüyü tehlikeye karşı uyaran ve çarpışmayı önlemek veya için aracı tamamen durduran “Hassas Yol Kullanıcıları ile Otonom Acil Durum Fren” veya sürücü yorgunluğunu algılamak için aracın hareketlerini denetleyen “Sürücü Yorgunluk Algılama” gibi sistemler, Tonale’deki standart özelliklerden birkaçı olarak öne çıkıyor.

24 Haziran tarihinde ön satışına başlanan Alfa Romeo Tonale’ye, 1.399.000 TL’lik fiyatla sahip olunabiiyor.



HABER/FOTOĞRAFLAR: Mehmet Fatih KAYMAZ