12 C
Kayseri
Cuma, Eylül 25, 2020

BONFİLET’ten Okan Üniversitesi İle İş Birliği

ET ÜRETİCİLERİ ARASINDA BİR İLK:

BONFİLET, OKAN ÜNİVERSİTESİ İLE EL SIKIŞTI: BONFİLET’TEN OKAN ÜNİVERSİTESİ İLE İŞ BİRLİĞİ

Kırmızı et sektörünün Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden Bonfilet, Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu. Et üreticileri arasında ilk marka-üniversite iş birliği olması açısından büyük önem taşıyan anlaşma kapsamında Bonfilet, Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü’nün bilimsel ve akademik faaliyetlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Kırmızı et sektörünün Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden Bonfilet, Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu. Gerçekleştirilen iş birliği kapsamında Ar-Ge çalışmalarından ürün teminine, sertifika programlarından ders içeriklerine ve organizasyonlara kadar birçok alanda birlikte çalışılması hedefleniyor. Bilimsel ve akademik faaliyetlere katkıda bulunmayı amaçlayan anlaşma, et üreticileri arasındaki ilk marka-üniversite iş birliği olması açısından da büyük önem taşıyor.

“Öğrencilerin Akademik Eğitimine Katkıda Bulunmaktan Gurur Duyuyoruz”

İş birliği ile ilgili konuşan Bonfilet COO’su ve Gıda Mühendisi Kemal Bozkuş, Bonfilet’in et sektöründe 115 yıllık bilgi ve tecrübesi ile birçok ilke imza attığını ve Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü ile gerçekleştirilen iş birliği ile üniversite öğrencilerinin akademik eğitimlerine katkıda bulunmasından dolayı gurur duyduklarını dile getirdi. Anlaşmanın, et üreticileri arasında ilk marka-üniversite iş birliği olması açısından büyük önem taşıdığını belirten Kemal Bozkuş, “Ar-Ge çalışmalarından ürün teminine, sertifika programlarından ders içeriklerine ve organizasyonlara kadar birçok alanda birlikte çalışmayı hedefliyoruz.” dedi. Üniversiteler ile gerçekleştirilen iş birliklerinin, endüstrideki Ar-Ge çalışmalarına yenilikçi bir bakış açısı kazandırdığını ifade eden Bozkuş, “Okan Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanlığı danışmanlığında hem geleneksel lezzetlerimizi yaşatmayı hem de günümüz insanının ihtiyaçlarına cevap verecek inovatif ürünler geliştirmeyi hedefliyoruz.” açıklamasında bulundu.

“Bonfilet’in Mesleki Tecrübesini Yanımıza Aldık”

 Et ile ilgili çalışmaları, kırmızı et sektörünün Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden Bonfilet ile başlattıkları için büyük heyecan ve mutluluk duyduklarını belirten İstanbul Okan Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi İlkay Gök, “Okan Üniversitesi Gastronomi Bölümü, öğrencilerinin mesleki altyapı ve tecrübelerini artırabilmek, gastronomi dinamiklerini yakından takip ederek öğrencilerin güncel bilgilere sahip olmasını sağlayabilmek için sektör desteğini alarak eğitimler düzenlemek, projeler geliştirmek, bilimsel araştırmalar yapmak gibi çok önemli bir misyona sahip. Bu nedenle Bonfilet ile Okan Üniversitesi arasındaki iş birliğinin, üniversite-sektör iş birliğinin en iyi örneklerinden biri olacağına inanıyorum.” ifadelerinde bulundu. İlkay Gök, “Lisans öğrencilerimize et ile ilgili mesleki eğitimler vereceğimiz, yüksek lisans öğrencilerimiz ile önemli bilimsel araştırmalar yapacağımız, Mutfak Sanatları Merkezi ile sertifika programları gerçekleştireceğimiz ve farklı pek çok başarıya imza atacağımız bu dev iş birliği ile Bonfilet’in mesleki tecrübesini yanımıza aldık.” açıklamasında bulundu.

Bonfilet Hakkında:

1905 yılında Akkoyun ailesinin hayvancılık ve kasaplık faaliyeti ile başlayıp dört kuşak boyunca büyüyerek devam eden şirket, 1970 yılında Akkoyun Et Pazarı çatısı altında faaliyetlerini sürdürmüş ve 1987 yılında Bonfilet adını almıştır. Bonfilet, 1994 yılında Türkiye’yi ilk kez MAP teknolojisi ile paketlenmiş et ve et ürünleriyle tanıştırmış ve yine Türkiye’nin ilk dondurulmuş köfte üreticisidir. 2007 yılında Türkiye’nin AB normlarındaki ilk et üretim tesisi için adım atmış ve 2010 yılında 34-001 Belgesi’ni alarak Bonfilet Et Üretim Tesisi’ni açmıştır. Ar-Ge çalışmaları kapsamında ürün çeşitliliğini artırarak, otomasyona dayalı daha kapsamlı bir üretim modeline geçen Bonfilet, güvenilir ve sağlıklı et ürünlerini geçmişinden aldığı zengin mirası ile birleştirerek sektörde öncü marka olarak lider konuma yükselmiştir. Ürünlerin üretiminden, raflarda yerini almasına kadar geçen sürede yüksek teknoloji kullanarak en kaliteli eti sunan Bonfilet, bir asrı aşkın bilgi ve tecrübesini 2015 yılında Bonet Döner markası ve 2016 yılında Bonfilet SteakHouse markası ile güçlendirerek varlığını sürdürmektedir. Daha fazla bilgi için: http://www.bonfilet.com.tr   

İLGİLİ HABERLER

Gazeteci Serkan Candaş: ‘‘Başarılı olmanın sırrı kendini geliştirmektir’’

Candaş: Gazetecilikte başarılı olmak; çok okumak, çok çalışmak ve kendini geliştirmekten geçer… Birçok ünlü isim ve siyasinin basın danışmanlığını yıllardır başarı ile yürüten Serkan Candaş projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Online eğitim için ebeveynlere 15 öneri

2020-2021  eğitim-öğretim hayatı başladı.

Geçmişinden Kopyala Geleceğine Yapıştır

Bilinçaltı, genel olarak bilincimizin altında kalan ve hatırlamadığımız şeylerin olduğu yer olarak bilinir.

Sosyal Medyada Takip ET

1,701BeğenenlerBeğen
3TakipçilerTakip Et
0AbonelerAbone

Güncel Haberler

Gazeteci Serkan Candaş: ‘‘Başarılı olmanın sırrı kendini geliştirmektir’’

Candaş: Gazetecilikte başarılı olmak; çok okumak, çok çalışmak ve kendini geliştirmekten geçer… Birçok ünlü isim ve siyasinin basın danışmanlığını yıllardır başarı ile yürüten Serkan Candaş projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Online eğitim için ebeveynlere 15 öneri

2020-2021  eğitim-öğretim hayatı başladı.

Geçmişinden Kopyala Geleceğine Yapıştır

Bilinçaltı, genel olarak bilincimizin altında kalan ve hatırlamadığımız şeylerin olduğu yer olarak bilinir.

Koklear işitme implantları daha çok işitme engelliye erişecek

İşitme kaybı yaşayan yetişkinlerde koklear implant kullanımının yaygınlaşmasıyla daha çok hastanın sağlıklı duyması mümkünken, tedavi sürecine dair bilgi eksikliği, pek çok hastanın bu imkandan yararlanmasını önlüyor.

Burnun fonksiyonunu bozan üç etken

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op.
Siteye göz atmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Red
Kabul
%d blogcu bunu beğendi: