• 14 KASIM 2019
  • İçerik Gönder
  • Taziye Bilgisi Gönder
  • Yenileniyor
    • Adana
    • Adıyaman
    • Afyon
    • Ağrı
    • Amasya
    • Ankara
    • Antalya
    • Artvin
    • Aydın
    • Balıkesir
    • Bilecik
    • Bingöl
    • Bitlis
    • Bolu
    • Burdur
    • Bursa
    • Çanakkale
    • Çankırı
    • Çorum
    • Denizli
    • Diyarbakır
    • Edirne
    • Elazığ
    • Erzincan
    • Erzurum
    • Eskişehir
    • Gaziantep
    • Giresun
    • Gümüşhane
    • Hakkari
    • Hatay
    • Isparta
    • Mersin
    • İstanbul
    • İzmir
    • Kars
    • Kastamonu
    • Kayseri
    • Kırklareli
    • Kırşehir
    • Kocaeli
    • Konya
    • Kütahya
    • Malatya
    • Manisa
    • K.Maraş
    • Mardin
    • Muğla
    • Muş
    • Nevşehir
    • Niğde
    • Ordu
    • Rize
    • Sakarya
    • Samsun
    • Siirt
    • Sinop
    • Sivas
    • Tekirdağ
    • Tokat
    • Trabzon
    • Tunceli
    • Şanlıurfa
    • Uşak
    • Van
    • Yozgat
    • Zonguldak
    • Aksaray
    • Bayburt
    • Karaman
    • Kırıkkale
    • Batman
    • Şırnak
    • Bartın
    • Ardahan
    • Iğdır
    • Yalova
    • Karabük
    • Kilis
    • Osmaniye
    • Düzce
REKLAM REKLAM

Kurban Kesim Hizmetinde Ram-Et Farkı

Kurban Kesim Hizmetinde Ram-Et Farkı

KAYSERİ- Ramet Besi Çiftliği ve Et Ürünleri İşleme Merkezi İşletmecisi Ramazan Kaya, önceki yıllara göre tarım bakanlığının almış olduğu tedbirler ve besiciliğe verilen desteklerin artmasından dolayı 2018 yılına göre 2019 yılında et fiyatlarında bir artış yaşanmadığını ve bununda kurbanlık fiyatlarına olumlu yansıdığını kaydetti.

 

 

Kaya, geçen yıla göre bu yıl verdikleri kurban hizmetinde küçük baş hayvan sayısında yüzde 15, büyükbaş hayvanda ise yüzde 100 lük bir artış yaşandığını vurguladı.

 

 

Kırk Bir Yıllık Kurban Hizmeti

Besicilikte 1978 yılından beri hizmetini sürdüren ve 1990 yılından bugüne dek kurban bayramlarında kurban satışı ve kesimi hizmeti veren Ramet Besi Çiftliği ve Et Ürünleri İşleme Merkezi, sektörde 41 yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyor.

 

Kurban kesim hizmetini Kayseri’ye getiren ilk işletmelerden biri olduklarını ifade eden Ramet Besi Çiftliği ve Et Ürünleri İşleme Merkezi İşletmecisi Ramazan Kaya,” 1978 yılında besicilik sektörüne adım attık. Kurban hizmetimizi 1990 yılından beri düzenli olarak sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız kurban bayramında bu hizmetimizden yararlanıyor. Halkımıza kurban kesimi hizmetinde bulunmaktan memnunuz. Geçen yıla oranla bu yıl küçükbaş hayvan kesiminde yüzde 15’lik artış yaşadık. Büyükbaş hayvan kesiminde ise geçen yıla göre yüzde yüzlük bir artış gerçekleşti” dedi.

 

 

 

Uzman ve Tecrübeli Ekibimiz Görev Yapıyor

Kurban kesimi hizmetinde kapasitesini geçen yıla göre önemli bir miktarda artıran Ram-Et’te uzman ekip sayısı da yaklaşık 3 katına çıkarıldı. Bu yıl et kesim ve işleme işinde; Gazi Kaya, Arif Kaya, Necati Kaya, Turgut Kaya, Taha Ramazan Kaya, Yasin Yılmaz, Salih Ergen, Enes Kaya, İlhami Kaya, Hamdi Akpolat, Mehmet Akpolat, Ahmet Akpolat, Bayram Altıparmak ve Ali Ebicioğlu gibi işinde uzman bir ekip itina ile görev yaptı.

 

HABER/FOTOĞRAFLAR: Mehmet Fatih KAYMAZ

211 defa okundu , , , , , , kategorisinde, 27 Ağu 2019 - 02:59 tarihinde yayınlandı
Yorum Yaz