• 21 AĞUSTOS 2019
  • İçerik Gönder
  • Taziye Bilgisi Gönder
  • Yenileniyor
    • Adana
    • Adıyaman
    • Afyon
    • Ağrı
    • Amasya
    • Ankara
    • Antalya
    • Artvin
    • Aydın
    • Balıkesir
    • Bilecik
    • Bingöl
    • Bitlis
    • Bolu
    • Burdur
    • Bursa
    • Çanakkale
    • Çankırı
    • Çorum
    • Denizli
    • Diyarbakır
    • Edirne
    • Elazığ
    • Erzincan
    • Erzurum
    • Eskişehir
    • Gaziantep
    • Giresun
    • Gümüşhane
    • Hakkari
    • Hatay
    • Isparta
    • Mersin
    • İstanbul
    • İzmir
    • Kars
    • Kastamonu
    • Kayseri
    • Kırklareli
    • Kırşehir
    • Kocaeli
    • Konya
    • Kütahya
    • Malatya
    • Manisa
    • K.Maraş
    • Mardin
    • Muğla
    • Muş
    • Nevşehir
    • Niğde
    • Ordu
    • Rize
    • Sakarya
    • Samsun
    • Siirt
    • Sinop
    • Sivas
    • Tekirdağ
    • Tokat
    • Trabzon
    • Tunceli
    • Şanlıurfa
    • Uşak
    • Van
    • Yozgat
    • Zonguldak
    • Aksaray
    • Bayburt
    • Karaman
    • Kırıkkale
    • Batman
    • Şırnak
    • Bartın
    • Ardahan
    • Iğdır
    • Yalova
    • Karabük
    • Kilis
    • Osmaniye
    • Düzce
REKLAM REKLAM

Kayseri’nin İlk Balık Restaurantı Yenilenen Yüzü İle Göz Kamaştırıyor

Kayseri’nin İlk Balık Restaurantı Yenilenen Yüzü İle Göz Kamaştırıyor

KAYSERİ- Kayseri’deki en köklü balık hizmetini sunan Dalyan Balık Restaurant, 2019 yılı balık sezonuna yenilenen yüzü ile girdi.

Balıkseverlerin Demir Attığı Mekan




Sivas Caddesi üzerinde yer alan ve 2002 yılından beri restoran hizmetini Kayseri ve civar illerine en kaliteli ve lezzetli deniz ürünleri eşliğinde sunan Dalyan Balık Restaurant, yenilenen görünümü ile 03 Aralık 2018 tarihi itibarı ile eski adresinde hizmetini sürdürüyor.



Kurt kardeşlerin işletmeciliğini yaptığı Dalyan Balık Restaurant, zengin salon konsepti ile Kayseri’deki tek gözde ve en şık mekan olma özelliğini taşıyor.

Engin ve zengin deniz ürünleri çeşitlerinin ızgara, tava, buğulama, tuzlama ara sıcak olarak ise karides ve kalamar’ın yer aldığı menüsünde farklı pişirme teknikleri ile servis edilen mekanda tatlı çeşitlerinden ayva tatlısı, kabak tatlısı, helva tarama gibi seçenekler yer alıyor.

Haftanın 7 günü 09:00-22:00 saatleri arasında hizmet verilen mekanın ilerleyen günlerde teras bölümünün de hizmete girmesi ile 150 kişilik hizmet kapasitesinin 200’e çıkması sağlanacak.

HABER: Mehmet Fatih KAYMAZ & Ayşenur ÜNAL

FOTOĞRAFLAR: Mehmet Fatih KAYMAZ

3499 defa okundu , , , , , , kategorisinde, 14 Oca 2019 - 20:52 tarihinde yayınlandı
Yorum Yaz

%d blogcu bunu beğendi: