Anasayfa | Tüm Haberler | Haber Ara | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı | Künye | İletişim | Ziyaretçi Defteri | Reklam | Haber Gönder
Furkan mezarı başında anıldı  |   Çocuklarımı getirdiniz mi ?  |   Kayseri protokolü bayramlaştı  |   Artık ekonomiye yoğunlaşmalıyız  |   Bayramınız Mübarek Olsun !  |   Trafik kazaları: 2 ölü  |   Bakan Yıldız şehri turladı  |   Özhaseki Kızılören'de iftar yaptı  |   3 çocuk bir yıldır kayıp  |   Bayram namazı 06:54'te kılınacak  |   Fenerbahçe'yi yeneceğiz !  |   3 bankadan 400 milyon TL kredi  |   Erciyes Dağına kar yağdı  |   Kayseri Ramazan Bayramına hazır  |   İşte Erciyes maçının bilet fiyatları  |   Akça mercimek ekiminde artış  |   Mahallede yangın paniği  |   Üzerimize düşeni yaptık !  |   Develi'de Kadir Gecesi kutlaması  |   Kayseri'den kısa kısa  |  
  Kategoriler
Ana Sayfa
Güncel
Spor
Asayiş
Siyaset
Ekonomi
Eğitim-Teknoloji
Kültür-Sanat
Sağlık
Ulusal Haber
İlçeler
Arşiv
  Kayseri
Sosyo-Ekonomik Rapor
Kayserili Şehitlerimiz
Kayseri Resimleri
Kayseri Coğrafyası
Kayseri Tarihi
Kayseri Türküleri
Kayseri Milletvekilleri
Kapuzbaşı Şelalesi
Kültepe Höyüğü
Soğanlı Harabeleri
Sultan Sazlığı
  İlçeler
Akkışla
Bünyan
Develi
Felahiye
Hacılar
İncesu
Kocasinan
Melikgazi
Özvatan
Pınarbaşı
Sarıoğlan
Sarız
Talas
Tomarza
Yahyalı
Yeşilhisar
  Haber Arama

Gelişmiş Arama

AKPli Vekiller Mimarsinan OSB'de

Yaşar Karayel ve Ahmet Öksüzkaya, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti

Kategori  Kategori : Siyaset
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0
Okunma  Okunma : 164
Tarih  Tarih : 08 Şubat 2010 16:45

11 Punto 13 Punto 15 Punto 17 Punto

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel ve Ahmet Öksüzkaya, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek, Başkan Mehmet Büyüksimitçi'den çalışmaları hakkında bilgi aldı. Milletvekilleri Karayel ile Öksüzkaya, Mimarsinan OSB'nin alt yapısının tamamlanmasıyla cazibe merkezi haline geleceğine inandıklarını söyledi.
Mimarsinan OSB'nin son teknolojiyi kullanarak alt yapı çalışmalarını tamamladığını belirten Başkan Mehmet Büyüksimitçi, Skala Sistemi sayesinde herhangi bir yerde elektrik kesildiği durumunda arızayı anında görerek başka yerlerin elektriğinin kesilmeden sorunun çözüldüğünü anlattı.
1998 yılında kurulan Mimarsinan OSB'nin şu anda 41 fabrikanın faal durumda olduğunun altını çizen Büyüksimitçi, 379 parselden 322'sinin satıldığını ve geriye kalan 57 parsel için talep beklediklerini söyledi. Büyüksimitçi, bölgedeki fabrikaların inşaat, mobilya, metal, mermer, plastik, ev gereçleri, elektrik ve elektronik ile cam alanlarında faaliyet gösterdiklerini ifade etti. Mimarsinan OSB'nin Kayseri'nin doğu giriş kapısı olduğunun altını çizen Büyüksimitçi, "Bölgenin girişinde Malatya Karayolu'nda bir akaryakıt istasyonu alanına bizim belirlediğimiz dünya standartlarındaki projenin yapılmasını istiyoruz. Şehrin girişinde güzel görüntü oluşturmak istiyoruz" dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ise, organize sanayi bölgesinin her türlü teknolojik alt yapısının tamamlamış olmasının dikkat çektiğini söyledi. Karayel, “Buranın konumu yüksekliği insanları cezp ediyor. Burada hava kirliliği olmaz. bin 510 rakımında olması ve bu ulaşım yolunun burada olması Mimarsinan OSB'nin cazibesini artırıyor. Her türlü teknolojik alt yapısı tamamlanmış. Arsa sahiplerine bu kadar güzel imkanların sunulması gerçekten çok güzel. Sayın Büyüksimiçti'ye teşekkür ediyorum” diye konuştu.
AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya da, Mimarsinan OSB'nin diğer OSB'ler gibi kendilerini heyecanlandırdığını ifade etti. Öksüzkaya, şunları söyledi:
"Sanayicilerimizin burada yeni yatırımları yönelmesi bizlere son derece gurur veriyor. İnşallah burası Kayseri ekonomisine hayırlı hizmetler yapar. Bizim arzumuz Kayseri'de olmayan sanayi sektörlerini şehrimize kazandırılması. Kayseri'mizde niye bir ilaç, elektronik sanayi daha hızlı gelişmesin. Yükte hafif pahada ağır sanayinin gelişmesini istiyoruz. Burada yatırımların önünü açmak adına teşvikleri de bekliyoruz. Milli Emlak ile ilgili küçük bir sorunu burada yerinde görmüş olduk. Onu da en kısa zamanda çözmeye çalışacağız."
Daha sonra konuşan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, "Değişik sektörler olarak her türlü sektörü burada sanayiciler olarak görmeyi biz de arzu ediyoruz. Onun için her türlü desteği vereceğimizi belirtmek istiyorum. İnşallah gelirler uygun yerlerimiz var arsa tahsisi yaparız"  ifadesini kullandı.

Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et

Yorum ekleme alanı




Siteyi giriş sayfası yap  -   Sık kullanılanlara ekle
Bayramınız Mübarek Olsun !
Kayseri'nin en güncel haberi sitesi kayseri.net.tr olarak tüm İslam Aleminin Ramazan bayramını kutluyoruz.

Köşe Yazıları

Rauf R. Denktaş
KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı
Rauf R. Denktaş
ZIT GÖRÜŞLER
Özcan Pehlivanoğlu
Avukat
Özcan Pehlivanoğlu
HAKAN ŞÜKÜR,TRT VE FAŞİZM...
Oğuzhan Saygılı
Eğitimci
Oğuzhan Saygılı
DEVRİN BAZI MHP'Lİ VE ÜLKÜCÜLERİNİN ANILARINDA 12 EYLÜL ÖNCESİ VE SONRASI
Prof. Dr. Cihan Dura
Erciyes Ü. Emekli Öğr. Üyesi
Prof. Dr. Cihan Dura
YABANCI DİLDE ÖĞRETİM SÖMÜRGELEŞTİRİR-1
Hakan Topuzoğlu
TİEV İnternet Birliği Komisyon Başkanı
Hakan Topuzoğlu
Kayseri Tamam mı?
Mete Taştan
Uluslararası İlişkiler ve Özel Hukuk Uzmanı
Mete Taştan
ZAFER AYI AĞUSTOS
Aziz Karaca
Yeni Mesaj Gazetesi yazarı
Aziz Karaca
Amerikan müftüsünden fetvalar...
Ahmet Karasu
Dış Ticaret Danışmanı
Ahmet Karasu
BDP;Yangına Körükle Gidiyor!!!
Burhanettin Carlak
Gazeteci-Yazar
Burhanettin Carlak
Bosna, Ayvaz Dede ve Türkiye Sevdası
Murat Taştan
Araştırmacı Tarihçi
Murat Taştan
YENİ OSMANCILIK

Ropörtaj

Konuk:
Münüp YILDIZ (Sosyal Güvenlik Uzmanı)
Sosyal Güvenlik Uzmanı Münüp YILDIZ ile emekli maaşlarında yapılan kesintiler konusunda yaptığımız röportaj.

Anket

Kayseri.net.tr'yi nasıl buluyorsunuz ?





Tüm Anketler

Kayseri'de Hava
 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi

Altyapı: MyDesign



Webmasterim.Com Haber Siteleri