• 17 EKİM 2019
  • İçerik Gönder
  • Taziye Bilgisi Gönder
  • Yenileniyor
    • Adana
    • Adıyaman
    • Afyon
    • Ağrı
    • Amasya
    • Ankara
    • Antalya
    • Artvin
    • Aydın
    • Balıkesir
    • Bilecik
    • Bingöl
    • Bitlis
    • Bolu
    • Burdur
    • Bursa
    • Çanakkale
    • Çankırı
    • Çorum
    • Denizli
    • Diyarbakır
    • Edirne
    • Elazığ
    • Erzincan
    • Erzurum
    • Eskişehir
    • Gaziantep
    • Giresun
    • Gümüşhane
    • Hakkari
    • Hatay
    • Isparta
    • Mersin
    • İstanbul
    • İzmir
    • Kars
    • Kastamonu
    • Kayseri
    • Kırklareli
    • Kırşehir
    • Kocaeli
    • Konya
    • Kütahya
    • Malatya
    • Manisa
    • K.Maraş
    • Mardin
    • Muğla
    • Muş
    • Nevşehir
    • Niğde
    • Ordu
    • Rize
    • Sakarya
    • Samsun
    • Siirt
    • Sinop
    • Sivas
    • Tekirdağ
    • Tokat
    • Trabzon
    • Tunceli
    • Şanlıurfa
    • Uşak
    • Van
    • Yozgat
    • Zonguldak
    • Aksaray
    • Bayburt
    • Karaman
    • Kırıkkale
    • Batman
    • Şırnak
    • Bartın
    • Ardahan
    • Iğdır
    • Yalova
    • Karabük
    • Kilis
    • Osmaniye
    • Düzce
REKLAM REKLAM

Dalyan Balık Restaurant, Yaz Mevsiminde Balığın Kayseri’deki Merkezi Oldu

Dalyan Balık Restaurant, Yaz Mevsiminde Balığın Kayseri’deki Merkezi Oldu

Kayseri’de en eski balık restaurantı olan Dalyan Balık Restaurant, yaz mevsiminde Kayseri’nin balık merkezi oldu.

KAYSERİ- Kayseri’de en eski balık restaurantı olan ve Ocak ayı itibarı ile yenilenen yeni yüzü balık sezonuna giren Dalyan Balık Restaurant, yaz mevsiminde de Kayseri’nin balık merkezi oldu.

Sivas Caddesi üzerinde yer alan ve 2002 yılından beri restoran hizmetini Kayseri ve civar illerine en kaliteli ve lezzetli deniz ürünleri eşliğinde sunan Dalyan Balık Restaurant, yaz mevsiminde yerli ve yabancı müşterilerini ağırlamaya devam ediyor.

 

İşletmeciliğini Kurt kardeşlerin yaptığı, İşletme Müdürlüğü görevini Recep Şahin’in yürüttüğü Dalyan Balık Restaurant, zengin salon konsepti ile Kayseri’deki gözde, en şık ve ekonomik mekan olma özelliği ile göz kamaştırıyor.

 

Dalyan Balık Restaurant, İşletme Müdürü Recep Şahin

Yaz-kış zengin deniz ürünleri çeşitlerinin ızgara, tava, kiremitte balık, buğulama, tuzlama ara sıcak olarak ise karides, kalamar ve midyenin yer aldığı menüsünde farklı pişirme teknikleri ile birbirinden lezzetli salatalar eşliğinde servis edilen mekanda tatlı çeşitlerinden; künefe, kadayıf, helva tarama gibi seçenekler de yer alıyor.

Dalyan Balık Restaurant Izgara Ustası Nihat Yıldırım

TERAS BÖLÜMÜ ÇOK TERCİH EDİLİYOR

Haftanın 7 günü 09:00-23:00 saatleri arasında hizmet verilen mekanın teras bölümünde 50 kişilik hizmet kapasitesi ile toplam kapasitesi 350’ye yükseltilirken, teras bölümü misafirlerin gözde yeri olma özelliğini taşıyor.

Mekanda Teras Bölümü Çok Tercih Ediliyor

HABER/FOTOĞRAFLAR: Mehmet Fatih KAYMAZ

687 defa okundu , , , , , kategorisinde, 27 Haz 2019 - 21:45 tarihinde yayınlandı
Yorum Yaz

ankara evden eve nakliyat
%d blogcu bunu beğendi: